تصور مي شود که کاکائو براي اولين بار توسط تمدن مايا در آمريکاي مرکزي مورد استفاده قرار گرفته است.
در قرن شانزدهم توسط فاتحان اسپانيايي به اروپا معرفي شد و به سرعت به عنوان يک داروي تقويت سلامتي رواج يافت.
پودر کاکائو با خرد کردن لوبيا کاکائو و از بين بردن چربي يا کره کاکائو ساخته مي شود.
امروزه کاکائو به دليل نقش خود در توليد شکلات بيشتر مشهور است. با اين حال ، تحقيقات مدرن نشان داده است که در واقع حاوي ترکيبات مهمي است که مي تواند براي سلامتي شما مفيد باشد.
در اينجا چند فوايد سلامتي و تغذيه اي پودر کاکائو آورده شده است.
1. سرشار از پلي فنول هايي است که چندين مزاياي سلامتي را به همراه دارند
پلي فنول ها به طور طبيعي آنتي اکسيدان هايي هستند که در غذاهايي مانند ميوه ، سبزيجات ، چاي ، شکلات و شراب يافت مي شوند.
آنها به فوايد سلامتي بيشماري از جمله کاهش التهاب ، جريان خون بهتر ، کاهش فشار خون و افزايش کلسترول و قند خون مرتبط هستند (منبع اعتماد).
کاکائو يکي از غني ترين منابع پلي فنول است. به ويژه در فلاوانول ها که داراي اثرات آنتي اکسيداني و ضد التهابي قوي هستند ، بسيار فراوان است.
با اين حال ، پردازش و گرم کردن کاکائو مي تواند باعث از بين رفتن خواص مفيد آن شود. همچنين براي کاهش تلخي ، غالباً با قليايي درمان مي شود که منجر به کاهش 60 درصدي محتواي فلاوانول (1 منبع معتبر) مي شود.
بنابراين در حالي که کاکائو منبع بسيار خوبي از پلي فنول ها است ، همه محصولات حاوي کاکائو مزاياي مشابهي را ارائه نمي دهند.
درباره این سایت